به گزارش ردکارپت فیلم: در بخش بعدی مراسم پایانی جشنواره سی و نهم، محمد سلوکی از حاضران خواست تا به احترام نام ماندگار زندهیاد چنگیز جلیلوند، او را تشویق کنند.
در ادامه کلیپ نکوداشت چنگیز جلیلوند ساخته مجید توکلی پخش شد و دبیر جشنواره به همراه رییس سازمان سینمایی و شهردار تهران روی سن آمدند. لوح نکوداشت چنگیز جلیلوند به محمدمهدی جعفری مدیرعامل موسسه قرن بیست و یکی از دوستان نزدیک این صداپیشه سینمای ایران اهدا شد و پیام صوتی دختر زندهیاد جلیلوند برای حاضران پخش شد.
پیروز حناچی شهردار تهران در ادامه این مراسم با گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب و نکوداشت یاد مدافعان سلامت در راه مبارزه با بیماری کرونا، به شرایط دشوار معیشت و فعالیت جامعه در سالجاری اشاره کرد و گفت تاثیر این فضا در آثار جشنواره و مشکلات حاشیه نشینی شهری دیده میشود. ما هم از طرح این مسائل در سینما و توجه سینماگران به مسائل اجتماعی استقبال می کنیم.
در بخش بعدی مراسم پایانی جشنواره سی و نهم، داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران روی سن آمدند و پس از پخش کلیپ نامزدهای بخش عکس، غلامرضا موسوی سیمرغ بلورین بهترین عکس فیلم را اعلام کرد.
🔸 سیمرغ بلورین بهترین عکس: سحاب زریباف برای فیلم خورشید
او جایزه را به مادرخود تقدیم کرد و از عوامل این فیلم و علی نیک رفتار تشکر کرد.
در ادامه مراسم پس از پخش کلیپ نامزدهای پوستر، ابراهیم حقیقی جایزه این بخش را اعلام کرد.
🔸سیمرغ بلورین بهترین پوستر: وحید عبدالحسینی برای فیلم هفتونیم
در ادامه مراسم پس از پخش کلیپ نامزدهای تیزر و آنونس غلامرضا موسوی جایزه این بخش را اعلام کرد.
🔸 سیمرغ بلورین بهترین تیزر و آنونس: حمیدنجفیراد برای شنای پروانه
در ادامه مراسم پایانی جشنواره سی ونهم کلیپ داوران بخش مستندوکوتاه پخش شد و اعضای هیات داوران این بخش روی صحنه آمدند. محمد کارت سیمرغ بهترین فیلم کوتاه را اعلام کرد.
🔸سیمرغ بهترین فیلم کوتاه: مریم اسمیخانی برای وضعیت اورژانسی
در بخش بعدی نامزدهای بخش مستند معرفی شدند و محمدعلی فارسی برنده این بخش را اعلام کرد.
🔸سیمرغ بهترین فیلم مستند: تقی امیرانی برای کودتای ۵۳
▫️در این بخش، متنی که تقی امیرانی نوشته بود برای حاضران قرائت شد و فیلم مستند کودتای ۵۳ را به همه مستندسازان، مردم ایران و نام ماندگار دکتر مصدق تقدیم کرد.
بدون دیدگاه