به گزارش ردکارپت فیلم: روزنامه جوان نوشت : پس از موج ضددینی اصلاحطلبان برای تخریب یک سرود امام زمانی، آنان روز گذشته به تقدیس بازیگری پرداختند که برای بازی در فیلمی ضد دینی و ضد ایرانی برنده جایزه بهترین بازیگر زن در جشنواره کن شده است.
این بازیگر در میانه دهه ۸۰ به دلیل پخش فیلم خصوصیاش به دست بازیگری دیگر، از ایران رفت. جامعه سینمایی و هنری ایران، اما هیچ گاه فرد منتشرکننده این فیلم خصوصی را طرد نکرد و حتی برای کمک به درمان بیماری آن فرد، کمپین تشکیل داد.
آذر منصوری، دبیر کل حزب اتحاد ملت، پس از اعلام خبر اعطای جایزه به زهرا امیرابراهیمی، بازیگر مذکور، در توئیتی نوشت: «زهرا امیرابراهیمی از خاکستر خود برخاست و امروز مزدش را گرفت. مبارکش باشد».
اما پوستر فیلمی که امیرابراهیمی در آن بازی کرده، تصویری هوایی از حرم امام رضا علیهالسلام در شب که چراغهای خیابانهای اطراف حرم، خطوطی را به مرکزیت حرم ایجاد کرده و روی این تصویر، نام فیلم یعنی عبارت «عنکبوت مقدس» با فونت عربی زده شده است. این توهین آشکار به مقدسات دهها میلیون ایرانی با اعتراض کاربران فارسی زبان در فضای مجازی مواجه شد. از لحظه اول انتشار این عکس اعتراضات جریان داشت و آیا میتوان پذیرفت که آذر منصوری بی اطلاع از این توهین، ذوق زده از جایزه بازیگر زن این فیلم باشد؟
علاوه بر این، داستان و روایت فیلم هم ضد ایرانی و ضداسلامی است. کارگردان این فیلم، از ماجرای سعید حنایی، قاتل زنجیرهای سوءاستفاده و با ربط دادن قتلهای او به انگیزههای دینی، تصویری سیاه از جامعه دینی ایران به جهان ارائه میکند. سعید حنایی ۱۶ زن را به شکل زنجیرهای در اطراف مشهد به قتل رساند که همگی آنها از زنان خیابانی بودند. گفته شد پیش از این، فردی با سوار کردن همسر حنایی به عنوان مسافر، به او تجاوز کرده بود و حنایی علت این کار را زنان خیابانی دانسته و به ادعای خود خواسته جامعه را از فساد پاک کند! او پس از دستگیری و محاکمه اعدام شد. حالا در فیلم عنکبوت مقدس همه چیز علیه دین و اسلام به تصویر کشیده میشود و عکس فیلم هم توهین به امام شیعیان است. باید برای جایزه گرفتن چنین فیلمی خوشحال باشیم؟
فیلمهایی که بر محور ایران هراسی و اسلامهراسی ساخته و در جشنوارههای غربی جایزه میگیرند، در واقع به عنوان توجیه گران تحریم یا حتی تجاوز نظامی به ایران محسوب میشوند و از این منظر پیاده نظام رسانهای غربیها هستند. آیا برای جایزه گرفتن چنین فیلمهایی باید خوشحال باشیم؟
واکنش محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب و رئیس دفتر خاتمی در دولت اصلاحات جالبتر است: «زهرا امیرابراهیمی نشان داد که وقتی مشکلی در زندگی زمینت میزند، میشود دوباره بلند شد و به قله رسید. مبارک خودش و مبارک هر افتادهای که به راه میزند.» و وقتی با این اعتراض مواجه شد که فیلمی که او در آن بازی کرده، ضد ایرانی و ضد اسلامی است، پاسخ داد: «من فیلم را ندیدم که قضاوت کنم. ولی یک زن ایرانی بوده، رفتن این راه امیدوارانه تبریک دارد.»
یعنی هیچ چیزی مهم نیست و صرف زن بودن کفایت میکند! اصلاحطلبان مدعی هستند که با تحریمها مخالفاند. اما ابزارهای توجیهگر تحریم را تحسین میکنند.
اصلاحطلبان معترضاند که چرا حامیان انقلاب اسلامی، آنها را گاه ضددین معرفی میکنند، اما نمیخواهند بپذیرند که این رفتارهای خود آنان بوده که تصویری غیردینی یا ضددینی از آنها به جامعه معرفی کرده است.
بدون دیدگاه