طهماسب صلح‌جو

«زیرخاکی» قرار نیست مستند تاریخی باشد

به گزارش ردکارپت فیلم: طهماسب صلح‌جو منتقد سینما و تلویزیون با اشاره به مثلث پژمان جمشیدی، ژاله صامتی و هادی حجازی‌فر در سریال «زیرخاکی» بیان کرد که این مثلث جواب داده است.

طهماسب صلح جو منتقد باسابقه سینما و تلویزیون درباره مجموعه «زیرخاکی» که در شب‌های رمضان از شبکه یک سیما پخش می‌شود گفت: «زیر خاکی» سریالی دلنشین است که در همین چند قسمت اول توجه مرا به خود جلب کرد. پیش از این نیز کارهای جلیل سامان را دیده بودم ولی هنوز خود ایشان را از نزدیک ملاقات نکرده‌ام، از قول من به او بگویید دستت درد نکند!

این منتقد اضافه کرد: من اصلاً ماهواره ندارم و بیننده شبکه‌های تلویزیون ایران هستم، وقتی می‌بینم سریال یا برنامه‌ای مردم را جذب و متوجه خود می‌کند، از ته دل خوشحال می‌شوم؛ برای اینکه من دلم می‌خواهد فرهنگ اجتماعی ما ایرانی‌ها از طریق رسانه‌های خودمان منعکس شود و این یک موفقیت بزرگ است.

این منتقد پیشکسوت و کارشناس رسانه، با اشاره به اهمیت جذب مخاطب در تلویزیون، تاکید کرد: در عصر حاضر، یکی از جنگ‌ها جنگ رسانه است، در این میان رسانه قوی‌تر با مخاطب بیشتر برنده این جنگ است. اگر مدیران فرهنگی ما در تصمیم‌گیری‌ها همه چیز را با سیاست نسنجند و شرع و فرهنگ و هنر را دستاویز سیاست قرار ندهند می‌توانند مخاطبان بیشتری را جذب برنامه‌های رسانه ملی کنند و قدرت رسانه‌ای خود را بالاتر ببرند.

طهماسب صلح‌جو مثلث بازیگری پژمان جمشیدی، ژاله صامتی و هادی حجازی‌فر را هم به جا دانسته و عنوان کرد: حضور این سه بازیگر در کنار یکدیگر نتیجه خوبی داده است؛ هر سه بازیگر در کنار هم به شکلی ملموس نقش آفرینی کرده‌اند به خصوص هادی حجازی فر که در ۲ نقش ظاهر شده و همه بازیگران مجموعه تا به اینجا توانسته‌اند خوب ظاهر شوند که امیدوارم تا آخر نیز به این خوبی پیش بروند.

وی درباره حضور پژمان جمشیدی در مجموعه «زیرخاکی» اظهار کرد: پژمان جمشیدی در این سریال بهتر از تیپ‌های قبلی‌اش ظاهر شده و من این تیپش را بیشتر می‌پسندم. تیپ‌های کمدی او به خصوص در این طیف کمدی که در «زیرخاکی» بازی می‌کند، جواب می‌دهد. پژمان بازیگری است که به خوبی توانایی‌هایش را نشان می‌دهد حضور او در عرصه بازیگری همواره برایم غافلگیرکننده بود. فوتبالیستی که من اصلاً فکرش را هم نمی‌کردم در بازیگری موفق شود و الان به عنوان یک بازیگر توانا، شناخته شده است.

طهماسب صلح‌جو با اشاره به تیپ‌سازی در فیلم‌ها و سریال‌ها متذکر شد: بیشتر همکاران منتقد ما، عقیده دارند که تیپ چیز بدی است در حالی که این‌طور نیست. یک بازیگر توانا با بیان، رفتار و سروشکلش می‌تواند تیپ‌سازی کند و وقتی تماشاگر آن را باور کند آن‌وقت بقیه مسائل حل می‌شود. در این سریال نیز نقش‌ها به جا انتخاب شده‌اند و تا اینجا بین سریال‌هایی که در ماه رمضان پخش می‌شوند کار دلنشین‌تری است و احتمالاً تماشاگران و مخاطبان خیلی بیشتری خواهد داشت که این از امتیازات یک سریال است.

وی با اشاره به توانمندی‌های گوهر خیراندیش در بازیگری و به ویژه تیپ‌های کمدی وی از جمله در «زیر خاکی»، یادآور شد: این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون علاوه‌بر اینکه بارها نقش‌های ارزشمندی را گاه در نقش خانواده یک رزمنده و گاه در نقش یک خانواده شهید، ایفا کرده در «زیرخاکی» و در ایفای نقش کمدی، مانند گذشته موفق ظاهر شده است. مردم همواره خانم خیراندیش و بازی‌های او را دوست دارند و خود من نیز به این بازیگر پیشکسوت، توانا، با ذوق، بی شیله پیله و صادق احترام می‌گذارم.

صلح‌جو در پایان تصریح کرد: سریال‌هایی از جنس زیرخاکی می‌تواند مخاطبان زیادی داشته باشد و حتی در این کسادی بازار اقتصادی و تبلیغات، آگهی تبلیغاتی در خود جای دهد و برای شبکه درآمدزا باشد. پرسوناژها و تیپ‌هایی که بازیگران ارائه داده‌اند برایم قابل قبول است. البته به عقیده من سریال «زیر خاکی» با همه شبیه‌سازی و ریزه‌کاری‌های صحنه‌ای و بصری قرار نیست صرفاً مستندی راجع به یک دوران باشد اصل ماجرا و روابط اجتماعی میان آدم‌ها ارجح و قابل تامل‌تر است.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند