به گزارش ردکارپت فیلم: دو بازیگر عرب زبان در سریال «تاج»، نقش دودی فاید و محمد فاید، معشوق پرنسس دایانا و پدر سرمایهدارش را ایفا میکنند.
سریال «تاج» در حال حاضر یکی از سریالهای معروف جهان است که وارد کاخ پادشاهی بریتانیا شده است و شخصیتهای واقعی را برای مخاطب ترسیم کرده است. محمد و دودی فاید دو تن از شخصیتهای حقیقی این سریال هستند که عرب بودهاند و سازندگان سریال «تاج» هم برای ایفای این شخصیتها، دو بازیگر عرب زبان یکی از مصر و دیگری را از فلسطین برگزیدهاند.
خالد عبدالله مصری و سلیم ضو فلسطینی ، دو بازیگر عرب زبانی هستند که در سریال «تاج» به ایفای نقش میپردازند.
شبکه نتفلیکس که ۴۵ جایزه امی را به خود اختصاص داده و خیلی از این جوایز مربوط به سریال «تاج» بوده است، برای ایفای نقش محمد فاید، سرمایه دار عرب اهل مصر که پسرش دودی فاید معشوق پرنسس دایانا ـ عروس درگذشته ملکه الیزابت ـ بود، به سراغ دو بازیگر عرب رفته تا ایفای این نقشها طبیعیتر به نظر برسد.
دودی فاید در حادثه رانندگی که پرنسس دایانا را از پای درآورد، همراه او بود و او نیز کشته شد. پدر او، محمد فاید با خانواده سلطنتی بریتانیا درگیر شده و پیگیر قتل دایانا و پسرش بوده است.
سلیم ضو بازیگر فلسطینی نقش محمد فاید سرمایهدار مصری را ایفا میکند و خالد عبدالله بازیگر اسکاتلندی که اصالتی مصری دارد، ایفای نقش پسرش دودی فاید را بر عهده دارد. چهره این بازیگر مصری به دودی فاید واقعی شباهت دارد. این دو بازیگر عرب زبان در اولین فصل سال آینده این سریال یعنی ۲۰۲۲ هر کدام در ۱۰ قسمت به ایفای نقش خواهند پرداخت.
حضور بازیگران عرب زبان در پروژههای بزرگ بین المللی، به ویژه در میان بازیگرانی که به یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط دارند، روبه افزایش است.
پرنسس دایانا در ۳۱ اوت سال ۱۹۹۷ پس از ترک هتلی در پاریس کشته شد. دایانا در سال ۱۹۹۶ از شاهزاده چارلز جدا شد.
دادگاهی در انگلیس در سال ۲۰۰۸ میلادی حکم کرد که دایانا و دو تن دیگر به دلیل بیدقتی و مستی راننده در این تصادف کشته شدند. همچنین عکاسان پاپاراتزی که خودروی دایانا را تعقیب میکردند، از آنها عکس میگرفتند که این دادگاه نور فلشهای دوربین عکاسان را دیگر عامل تصادف اعلام کرد.
بسیاری آژانسهای اطلاعاتی، فرانسه و انگلیس را در کشته شدن پرنسس دایانا مقصر میدانند. همچنین برخی گمان میکنند که اعضای خانواده سلطنتی انگلیس در توطئه کشته شدن دایانا دست داشتند.
هرچند اسکاتلندیارد در گزارشی تاکید کرد که هیچ شواهد معتبر و موثقی مبنی بر دخالت نیروهای ویژه ارتش این کشور در کشتن پرنسس دایانا وجود ندارد.
بدون دیدگاه