به گزارش ردکارپت فیلم: ساخت مستند نیمه تمام اکبر عالمی با بهتر شدن شرایط کرونایی ادامه پیدا میکند.
اخیراً زنده یاد اکبر عالمی در حال ساخت مستندی بود که در حین کار، متاسفانه مبتلا به کرونا شد و از دنیا رفت. حال این فیلم مستند قرار است توسط دستیار او که نسبت خانوادگی هم با عالمی دارد به پایان برسد.
در این باره امیر سرایی مقدم به ایسنا توضیح داد: فعلاً خبری از شروع دوباره فیلم نیست، اما مسئولیت تکمیل آن برعهده من گذاشته شد که برای ادامه کار هم باد صبر کنیم، شرایط ناشی از شیوع کرونا بهتر شود چرا که باید به چهار، پنج شهر مختلف کشور سفر کنیم.
او درباره موضوع فیلم گفت: این مستند درباره دستگاههای ماموگرافی است که شرکت فوجی ژاپن به ایران داده بود. همانطور که میدانیم سرطان سینه یکی از شایعترین انواع سرطانهاست و این دستگاه بسیار پیشرفته قدرت تشخیص زیاد و سریعی در این بیماری دارد. این دستگاهها به ۵۰ نقطه ایران فرستاده شدهاند که ما به طور نمونه به چند شهر سفر خواهیم کرد.
وی بیان کرد: آقای عالمی نگاهی انسانی در این فیلم داشتند و از این جهت موضوع برایشان جالب بود که تشخیص سریع بیماری چطور به نجات جان انسانها کمک میکند. علاوه براین رابطه دوستی کهن بین ملتهای ایران و ژاپن هم موضوع دیگری است که در این مستند مورد توجه ایشان بود.
مقدم در پایان درباره درخواستی که برای نصب سردیس زندهیاد اکبر عالمی در یکی از پارکها منتشر شده است، گفت: این موضوع از طرف برخی دوستداران آقای عالمی مطرح و دنبال شد و به اطلاع خانواده ایشان هم رسید و از آنها خواسته شد که با امضا در این مسیر همراهی کنند. نامه درخواست گویا با حدود ۵۰۰ امضا به شهرداری ارسال شده و در حال پیگیری است.
اکبر عالمی، متولد تیر ۱۳۲۴ در اهواز، فارغالتحصیل رشته سینما با مدرک دکتری از انگلستان است که تاکنون مستندهای مختلفی را از جمله «مروارید خلیجفارس» ساخته است. او علاوه بر تالیف و ترجمه آثاری در حوزه سینما و عکاسی، در سالهای دهه ۷۰ هم مجری برنامه «هنر هفتم» بود.
او بهدلیل ابتلا به ویروس کرونا، بامداد سهشنبه ۲۲ مهرماه در بیمارستان درگذشت.
بدون دیدگاه