به گزارش ردکارپت فیلم: ایرج محمدی تهیهکننده فیلمهای سینمایی «سینکو» و «نیلگون» به ارائه توضیحاتی درباره برنامهریزی برای اکران عمومی این آثار پرداخت.
ایرج محمدی تهیهکننده سینما درباره تازهترین فعالیتهای خود گفت: سال گذشته یک فیلم سینمایی بهنام «سینگو» ساختیم که خوشبختانه در جشنوارههای بینالمللی حضور موفقی دارد و همچنان هم به این حضورها ادامه میدهد. آخرین مورد هم جشنواره سیاناس در هند بود که جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی به این فیلم تعلق گرفت.
وی با اشاره به اینکه این فیلم هنوز در داخل کشور اکران نشده است به برخی حضورهای بینالمللی دیگر فیلم اشاره کرد و گفت: تا به امروز فیلم در سه جشنواره معتبر بینالمللی حضور داشته و برنامهریزی داریم این حضورهای جشنوارهای ادامه پیدا کند. برای نمایش فیلم در ایران منتظر تعیین تکلیف جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان هستیم تا اولین حضور فیلم در جشنواره باشد و بعد از آن فیلم را راهی اکران عمومی کنیم.
این تهیهکننده درباره وضعیت نسبتاً خوب فیلمهای کودک در چرخه اکران طی یک سال گذشته هم گفت: این بهبود وضعیت بیشتر شامل حال انیمیشنهای سینمایی شده است و امیدواریم این جریان همچنان هم ادامه داشته باشد و شاهد اتفاقهای خوبی در این عرصه باشیم. این آثار ثابت کردهاند که مخاطب قابل توجهی دارند.
محمدی درباره فعالیتهای پیش روی خود هم گفت: یکی دو فیلمنامه سینمایی در دست داریم که در حال حاضر در مرحله نگارش هستند اما امید داریم که همین امسال بتوانیم آنها را به مرحله تولید برسانیم. از طرف دیگر فیلم دیگری به نام «نیلگون» را هم آماده اکران دارم که در حال پیگیری برای اکران آن هستیم. وضعیت مناسب فروش فیلمها ما را هم به اکران فیلم ترغیب کرده است اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که تعداد فیلمها زیاد است و باید فیلم را بهگونهای اکران کنیم که بهصورت مناسب دیده شود و زیر دست و پای فیلمهای کمدی له نشود!
وی درباره تأخیر بیشتر در اکران فیلم و احتمال تازه نبودن آن برای مخاطبان در بازه اکران تأکید کرد: فیلمهایی که سوژههای مرتبط با مسائل روز دارند با چنین مشکلاتی مواجه میشوند. فیلمهایی که از ساختار دراماتیک برخوردارند، در هر زمانی میتوانند اکران شوند و از این منظر مشکلی ندارند. ما همین امروز فیلمهایی از سال ۹۸ و قبل از دوران کرونا داریم که هنوز اکران نشدهاند و همه آنها باید اکران شوند. هر فیلمسازی میخواهد فیلمش اکران شود. شاید برخی از صاحبان آثار مثل فارابی فیلم خود را به تلویزیون واگذار کنند و یا برخی سراغ اکران آنلاین بروند اما استقبال خوب از اکران آنلاین یک فیلم هم منوط به یک اکران خوب در سینماست.
محمدی افزود: فیلم سینمایی را حتماً باید روی پرده سینما دید. البته متأسفانه در شرایط فعلی در بهترین حالت فیلمها کمی بیش از ۳ میلیون مخاطب دارند و این ایدهآل نیست. امیدواریم به زودی در سینما شاهد شرایطی باشیم که تعداد مخاطبان فیلمهای به مرز سه و چهار میلیون نفر هم نزدیک شود. در آن وضعیت فروش واقعی فیلمها مشخص میشود. قیمت بلیت با توجه به تورم باید گران میشد که شد اما باید امید داشته باشیم شرایط به سمتی برود که سینماهای ما از فیلمهای اجتماعی خالی نشود و اینگونه نباشد که فقط فیلمهای کمدی روی پرده داشته باشیم.
بدون دیدگاه