به گزارش ردکارپت فیلم: محسن کیایی، بازیگر و سرمایهگذار فیلم «بازی را بکش»، درباره روند مستقل تولید این فیلم، دشواریهای نقشآفرینی، فشارهای بیرونی و مافیای فوتبال صحبت کرد.
به گزارش روابطعمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، محسن کیایی که در فیلم «بازی را بکش» از سرمایهگذاران نیز هست، گفت: ازآنجاکه سرمایهگذاری این پروژه کاملاً شخصی بود روند تولید نیز به شکل مستقلی پیش رفت. ما در دفتر خود به طور مستمر در زمینه تولید فعالیت میکنیم و در تمامی پروژههایی که تهیهکنندگی آنها را بر عهده داریم، نقش فعالی ایفا میکنم. گاهی بهعنوان مجری طرح حضور دارم و گاهی نیز مستقیماً در تهیهکنندگی مشارکت میکنم. البته در کنار این مسئولیتها، زمانی که نقش بازیگری بر عهده دارم، تمرکز اصلیام بر روی ایفای آن نقش خواهد بود.
کیایی در خصوص چالشهای این نقش توضیح داد: این فیلم از نظر فیزیکی و روانی برای من بسیار چالشبرانگیز بود، بهویژه در دورانی که مشغول کاهش وزن بودم و فشار زیادی را تحمل میکردم. فیلمبرداری نیز بسیار سنگین بود، چرا که تقریباً در ۹۹ درصد از سکانسها حضور داشتم. علاوه بر این، اجرای نقش با لهجهای خاص یکی دیگر از دشواریهای این فیلم بود. حفظ لهجه در لحظات احساسی کار بسیار سختی است و این چالش را تا پایان فیلم حفظ کردم.
این بازیگر در خصوص حضور در فجر و دریافت جایزه نیز بیان کرد: طبیعتاً خوشحال خواهم شد، اما اگر هم جایزهای دریافت نکنم، ناراحت نخواهم بود. برای من، رضایت مخاطب و برقراری ارتباط آنها با فیلم در اولویت قرار دارد. جوایز قطعاً میتوانند تأثیرگذار باشند، اما انگیزه اصلی برای ساخت فیلم باید از دغدغههای شخصی و اجتماعی فیلمساز ناشی شود. اگر تنها به دلیل کسب جایزه فیلمی ساخته شود، ارزش واقعی خود را از دست خواهد داد.
کیایی با اشاره به این که این فیلم در خصوص مافیای فوتبال است، عنوان کرد: متأسفانه فساد در بسیاری از حوزهها وجود دارد و فوتبال نیز از این قاعده مستثنی نیست. ما بارها شاهد مطرحشدن پروندههایی بودهایم که در نهایت به نتیجه مشخصی نرسیدهاند. در کشورهای دیگر مانند ایتالیا، در صورت بروز فساد، نام افراد متخلف به طور شفاف اعلام شده و با آنها برخورد میشود، اما در کشور ما بسیاری از موضوعات تحتالشعاع قرار میگیرند و به نتیجه نهایی نمیرسند.
بازیگر «بازی را بکش» در خصوص ارتباط مخاطب با فیلم گفت: هنگام ساخت یک فیلم، به این فکر میکنیم که مخاطب هدف چه کسی است و این اثر برای کدام گروه سنی مناسب خواهد بود. اگر موضوع فیلم موردتوجه نسل Z یا هر نسل دیگری باشد، طبیعتاً آنها به سمت این فیلم جذب خواهند شد. مهمترین چالش ما این است که بتوانیم مخاطب را به سینما بیاوریم. در حال حاضر، بیشتر مردم فقط به تماشای فیلمهای کمدی علاقه دارند و باید سیاستگذاریهایی انجام شود تا بتوانیم همه ژانرها را به مخاطب ارائه دهیم.
او درباره فشارهای بیرونی بر این فیلم اظهار کرد: این موضوع امری طبیعی است. هر زمان که فیلمی درباره فساد در هر حوزهای ساخته میشود، فشارهایی بر عوامل سازنده وارد میشود، اما مهم این است که ما در مسیر خود ثابتقدم باشیم و بتوانیم آنچه را که لازم است، به تصویر بکشیم.
محسن کیایی در خصوص ترجیحش برای ایفای نقش جدی یا کمدی گفت: برای من تفاوتی ندارد. هم کمدی و هم نقشهای جدی چالشهای خاص خود را دارند. مهم این است که شخصیت بهدرستی پرداخته شود و فیلم موردتوجه مخاطبان قرار گیرد. به نظر من، کمدی حتی دشوارتر از بسیاری از ژانرهای دیگر است، چرا که باید مخاطب را به خنده واداشت، درحالیکه ایفای نقش در فیلمهای جدی نیز سختیهای خاص خود را دارد.
این بازیگر در خصوص تهیهکنندگی نیز توضیح داد: من اخیراً کارت تهیهکنندگی خود را دریافت کردهام و تاکنون چند فیلم کوتاه تهیه کردهام. بسیاری از تهیهکنندگان سینمای کمدی معتقدند که درآمد حاصل از این ژانر، میتواند به تولید فیلمهای اجتماعی و مستقل کمک کند. اما من چنین دیدگاهی ندارم. برای من، چه یک فیلم کمدی باشد و چه یک اثر جدی، هر دو ارزشمند هستند. در مورد این فیلم نیز، سرمایه اصلی آن دستمزد من از سریال «بیگناه» بود که به طور کامل در این پروژه هزینه کردم.
بدون دیدگاه