هفته فیلم‌

آغاز هفته فیلم‌ ایران و اندونزی+جزئیات اکران فیلم‌ها

به گزارش ردکارپت فیلم:  هفته فیلم‌ ایران و اندونزی با نمایش فیلم‌های سینمایی «درآغوش درخت» و «رمانتیسم عماد و طوبی» و انیمیشن‌های سینمایی «لوپتو» و «پسر دلفینی» آغاز شد. در ادامه حضور بین‌المللی سازمان سینمایی سوره در شرق آسیا، پس از برگزاری سومین جشنواره فیلم ایران در مالزی، اکنون هفته فیلم‌های ایران و اندونزی با نمایش ۴ فیلم ایرانی و ۴ فیلم اندونزی توسط مرکز بین الملل سوره آغاز شد.

فیلم‌های سینمایی «در آغوش درخت» و «رمانتیسم عماد و طوبی» و انیمیشن‌های سینمایی «لوپتو» و «پسر دلفینی» در هفته فیلم‌های ایران و اندونزی به نمایش درآمدند. در این رویداد در کنار ۴ فیلم ایران، ۴ فیلم از اندونزی نیز اکران شدند.

هفته فیلم‌های ایران و اندونزی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد روابط دیپلماتیک بین ۲ کشور روز جمعه ۳ اسفند برابر با ۲۱ فوریه ٢٠٢۵ در شهر جاکارتا افتتاح شد.

مراسم افتتاحیه این رویداد با حضور فضلی زوون وزیر فرهنگ‌ اندونزی، محمد بروجردی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، حمیدرضا جعفریان رئیس سازمان سینمایی سوره و مدیران سینمایی سوره با همکاری رایزن فرهنگی کشورمان برگزار شد.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند