الیکا عبدالرزاقی در فیلم «جهیزیه» روی پرده سینما می‌رود

به گزارش ردکارپت فیلم:  فیلم «جهیزیه» با بازی الیکا عبدالرزاقی و فیلم «موی گرگ» به کارگردانی فریدون نجفی مجوز اکران عمومی گرفتند.

شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش دو فیلم موافقت کرده که یکی از آن‌ها فیلم‌ «جهیزیه» به تهیه‌کنندگی مهدی منیری و کارگردانی امین قوامی دهکردی است. پروانه ساخت این فیلم کمدی خرداد امسال صادر شده بود و الیکا عبدالرزاقی، مهران احمدی، یوسف صیادی و بیژن بنفشه‌خواه به عنوان بازیگران این فیلم معرفی شده‌اند.

همچنین فیلم سینمایی «موی گرگ» به تهیه‌کنندگی امیرحسین علم‌الهدی و کارگردانی فریدون نجفی پروانه نمایش گرفته است. «موی گرگ» که مهرماه امسال در جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان حضور داشت، چهارمین فیلم سینمایی نجفی است و نگاهی متفاوت به موضوع محیط زیست و نوجوانان دارد.

این فیلم در منطقه‌ای از چهارمحال و بختیاری ساخته شده و محصول بنیاد سینمایی فارابی است و داستان یک پسر نوجوان به نام آشو در روستایی دورافتاده را روایت می‌کند.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند