«دایناسور»

سازنده فیلم پیشنهاد داد؛ بلیت «دایناسور» نیم‌بها می‌شود

به گزارش ردکارپت فیلم:   تهیه‌کننده و پخش‌کننده فیلم «دایناسور» برای فروش بلیت نیم‌بهای فیلمش در سینماها اعلام آمادگی کرد.

در هفته گذشته سازمان سینمایی از نیم‌بها شدن بلیت سینماها در روزهای جنگ و پس از شروع دوباره فعالیت سینماها خبر داد و این نیم‌بها بودن تا روز جمعه ششم تیرماه نیز ادامه داشت.

رائد فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی چند روز قبل بیان کرد که این تصمیم بنا به پیشنهاد خیلی از صنوف و صاحبان آثار گرفته شده است.

در این زمینه محمد شایسته – تهیه‌کننده و پخش‌کننده فیلم «دایناسور» – به ایسنا گفت: به شورای صنفی نمایش اعلام کرده که همچنان تقاضا دارد بلیت این فیلم به صورت نیم‌بها در سینماها فروخته شود.

کمدی «دایناسور» که از ابتدای اکران نوروزی ۱۴۰۴ روی پرده رفته و به گفته شایسته بلیت نیم‌بها آن می‌تواند هم به نفع سینما باشد هم به فروش فیلم در این روزها کمک کند.

این فیلم به کارگردانی مسعود اطیابی و با بازی امیر جعفری، پژمان جمشیدی و یوسف تیموری در حال حاضر پرفروش‌ترین فیلم سینما از ابتدای سال تاکنون است و با حدود یک میلیون و ۸۴۰ هزار نفر تماشاگر، حدود ۱۵۰ میلیارد تومان فروش داشته است.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند