چالش کورش کبیری با ارش فاتح

به گزارش ردکارپت فیلم: آرش فاتح: حوزه اصلی بنده واردات فروش است، اگرچه تا قبل ازبیماری منحوس کرونا خوب پیش میرفت اما در حال حاضر تحت شعاع این بیماری کمی کار ما هم نزول پیدا کرده است. اما انشالله به امید خداوند متعال برای مدیریت این موضوع برنامه ریزی می کنیم.

هنرمند:آرش فاتح

پرسش+چندسالتان است؟

پاسخ-بنده امسال ۵۱ ساله میشوم.

پرسش+میتواندی برای ما تعریف کنید که از چه زمانی آغاز به کار کردید؟

پاسخ-حوزه اصلی بنده واردات فروش است، اگرچه تا قبل ازبیماری منحوس کرونا خوب پیش میرفت اما در حال حاضر تحت شعاع این بیماری کمی کار ما هم نزول پیدا کرده است. اما انشالله به امید خداوند متعال برای مدیریت این موضوع برنامه ریزی می کنیم.

پرسش+ آموزش در چه موردی؟ درباره استایل و خوش لباسی؟

پاسخ-ببینید من یک مطلب رو به شما توضیح بدهم؛ استایل یعنی به ترتیب چگونه راه بروید بایستید و بنشینید. این بیس اولیه آناتومی بدن میباشد. سپس به فیزیک بدن و دیگر بحث ها وارد میشود.کار ما میشه گفت که نوعی کار نوپا و جدید میباشد، برای مثال شما در عکس های قدیمی به ندرت عکس های خیابانی مشاهده میکنید اما امروزه تبدیل به شاخه ای شده به نام استریت فوتوگرافی شده است که امروزه جذابیت فراوانی دارد وهمین مورد باعث علاقه مردم به استایل خیابانی شده است. بخصوص با گسترش فضای مجازی و عکاسی با تلفن همرا که کمک بسیاری به این موضوع نموده است. همین موارد ذکر شده باعث شده است که افرادی در این شاخه و یا کسانی که بتوانند این شاخه را گسترش دهند نمود بیشتری پیدا کنند.به گونه ای شغل های اینترنتی و اینفلوئنسری نمود بیشتری یافته است.

پرسش+خود شما چگونه این مسئله رو متوجه شده اید؟

پاسخ-یکسری چیزها اکتسابی هستند بنده ذوق  سلیقه خاصی در تجمیع کردن یکسری چیزها داشته ام(به واسطه مسافرت ها و…) و همیشه دنبال چیزهای خاصی بوده ام البنه نه صرفا گران یا ارزان چیز هایی که بتوانم با چیزهایی که از قبل دارم ادقام کرده و چیز جدید و خاصی به وجود باورم.یا اگر هم آنها را ندارم چیزهایی را جمع کنم و به هم مرتبط کنم تا حلقه ای معنا دار بین آنها بسازم.همیشه ذهنیت من برای خرید چیزهایی بوده است که یا از قبل داشته ام یا اگر نداشته ام برنامه ای برایش داشته باشم. مثلا همیشه کمد لباس هایم مد نظرم بوده است که چه نقص هایی دارد و چه چیز هایی میخواهم اضافه کنم. و با شبیه سازی و تمرین پیشرفت نصیبم شد.

پرسش+برای افرادی که عکس های اینستاگرامی را مشاهده میکنند چه چیزی مدنظرشان هست با توجه به این که استایل شخص در عکس ثابت است و…؟

پاسخ-ببینید همانطور که یک سری از چیز ها علمی است و چیزهایی هستند که پایان ناپذیرند و مد هم یکی از همین موارد است. بنظر من مد با رنگ و طبیعت تغییر میکند. درمواردی بازگشت به مثلا حدود ۵۰ سال پیش و الگو برداری تغیر ایجاد میکند. البته مد و این شغل به جایگاهی رسیده سات که پیشرفت و تغییر به صورت کمی در آن اتفاق می افتد. مگر اتفاق یا دگرگونی خاصی ایجاد شود. در حال حاضر چیزی که در دنیای مد امروز مطرح است استفاده از المان های مختلف میباشد مثل عینک های آفتابی دستمال گردن و…درکل پکیج جدیدی که ایجاد میشود براساس المان های قبلی میباشد با تفاوت های جزعی و براساس معیار خاصی میباشد.مثلا شلواری که قبلا استفاده میشده است امروزه آورده اند و تغیرات جزعی مثل برداشتن کمر و اولین آیتمی که تاثیر زیادی دارد و مردم بیشترین تغییر را در آن ایجاد میکنند ، تغییرات گردن به بالا میباشد. یعنی وقتی شما تغییرات گردن به بالایتان مناسب باشد و اندام مناسبی حالا نه چندان تقریبا ۸۰ درصد مد و استایل خود را دارا هستید.مثلا با کوتاه یا بلند ریش میتوان یک استایل خاص بوجود آورد ولی متاسفانه ۸۰ درصد افراد به این موضوع دقت نمیکنند. به طور جامع استایل یک نوع پکیج میباشد نه اینکه تنها با تهیه یک کت شما تغییر استایل دهید.

اولین کسی که میتواند بهشما استایل دهد یک هیراستایلیست (طراح یا استایل شناس موی سر) هست،یعنی آرایشگری که با توجه به فرم صورت و یا موقعیت شغلی شما استایل شما را تغییر دهد و مناسب کند. متاسفانه این افراد در دنیا بسیار کم هستند ولی سرتاسر ایران برای همچین افرادی ارزش خاصی قائل هستند. متاسفانه مردم فکر میکنند که یک آرشگر معمولی میتواند یک استایلیست مو باشد ولی آرایشگر صرفا از شما میپرسد که چه مدلی بزنم ولی یک هیر استایلیست با ایده ها و نبوغ خود نوعی استایل را بر روی سر شما پیاده کند. پیشنهاد من برای افرادی که در دنیای مد و استایل کار میکنند این است که الگو سازی کنند. آن هم با فضای مجازی.مثلا شخصی را در نظر میگیرم از استایل وی الگو گرفته و حالا با شرایط و موقعیت خود و نبوغ خود آن ها را تغییر میدهم.

پرسش+مثلا مثل شعر که افراد میگوند زبان شعر خوبی دارید، زبان بدن و استایل بدن هم به مرور زبان پیدا میشود، و بعد از مدتی افراد زبان صورت و بدن خودشان را پیدا میکنند ، برای شما هم همین اتفاقی افتاده است؟

پاسخ-خب برای شروع من ترس و لرز زیادی داشته ام و نظر خواهی کردم از مخاطبانم وبه نوعی کارکتر جدیدی به وجود آوردم، و این باعث استقبال مردم شد مثلا میگفتند کارکتری که الان هستی اصلا با کارکتر بدون ریش قابل مقایسه نیست و یک استایل کاملا خاص را بوجود آورده ام.

مثلا شخصی همانند دیوید بکام با تغیرات جزعی بر روی بالای گردن بیس ها و استایل های جذاب و در عین حال متفاوت ایجاد کرده است.

درکل آیتم مهم آیتم بالای گردن میباشد که با تغیرات کوچک میتوان سبک و استایل جدید و بسیار خاصی ایجاد نمود.

پرسش+بزرگترین پشیمانی شما چیست؟

پاسخ-خب این موضوع مربوط به موارد شخصی بنده میشود. نمیگویم که پشیمانم اما من در خارج از کشور زندگی میکردم و با آن نوع نگرش تصمیم به اجرای کسب و کار در داخل از ایران گرفتم و بنظر من اگر بیشتر پافشاری کرده بودم نتیجه بهتری میگرفتم.

یعنی اگر تفکر و پختگی الان را داشتم قطعا مسیر بهتری را انتخاب میکردم.

پرسش+چگونه کپشن برای تصاویر خود در اینستاگرام مینویسید؟

پاسخ-با قاطعیت میتوانم بگویم که من اولین کسی بوده ام که از لوکیشن استفاده کرده ام و استایل خود را براساس لوکیشن ها تنظیم نمودم. این جسارت و خلاقیت بنده بوده است بخصوص ترکیب استایل خود با برج آزادی که اولین نفری هستم که از همچین لوکیشنی استفاده نموده است. و نکته جالب این است که حتی در پارک معمولی هم فتوگرافی کرده باشم؛ به نوعی من با رنگ بازی میکنم!

پرسش+استایلیستی که محبوب و الگوی شما هست کیست؟

پاسخ-این موضوع مرحله به مرحله فرق میکند. بخش استایل و پوشش در کشور ما وارداتی است مثلا بخشی از آن از ایتالیا بخاطر ترکیه وارد میشد  و بخش زیادی از آمریکا بوده اس. اما باز در سال های گذشته اتفاقی که در اوروپا افتا این بود که کشور های نظیر اسپانیا و پرتغال در صنعت مد دست بردند و حرکت های بهینه ای انجام دادند. ولی کشورهای آسیایی مثل چین و کره بشدت سبقت گرفته اند و به جرات میتوانم بگویم که قطعا مردم جذب خواهند شد.

به هرحال جمعیت بسیار زیادی دارند، هزینه ها ارزان است و دستشان در تولید باز تر و این هنر را دارند که با تغییرات کوچک تفاوت های بزرگی ایجاد کنند.

پرسش+برای خودتان تولیدات داخلی چگونه است؟

پاسخ-من با طرز تفکری که این بیزینس را آغاز کردم تفکری مبتدی بوده است ولی الان متوجه شده ام که میتوان این بیزینس را به بیزینسی پول ساز تبدیل نمود و حتی چیزی که خود مردم بتوانند از آن درآمد کسب کنند. درکل این شغل کاریست که هم در آن پول هست هم کارآفرینی و هم آ«وزش.

پرسش+و فکر میکنید در فضای مجازی چقدر تاثیر میتواند بگذارد؟

پاسخ-در فصای مجازی ایران سه نوع اینفلوئنسر کار می کنند نوع اول و حوزه نخست بیوتی یا زیبایی هست که در خانم ها بیشترین علاقه مندی دیده شده است و بسیار پر درآمد هستند. بعد از آن در حوزه لباس می باشد. اما حوزه بیوتی به دلیل حمایت زیاد دارای اینفلوئنسر های زیادی است. حوزه سوم آموزش یا حوزه های غذایی است.

پرسش+بنظر شما برای موفقیت حوزه دوم بخصوص در مد و لباس باید چکار کرد؟

پاسخ-مردم به دنبال چیز هایی میروند که یا هزینه کم کنند، یا خنده به لبشان بیاورد ویا کسب درآمد و حالا کارهای تخصصی تر بکنند. ولی در لباس اعتماد بشدت کم شده است و این کار ها برای مردان بشدت سخت شده است.

پرسش+سه تا از آروزهایتان را میشه بگید؟

پاسخ-اولین آن قطعا درمان کرونا میباشد، دومین آن وضعیت اقتصادی مردم به ثبات برسد. و آرزوی سوم بنده احیای ایده های جذاب ما به همراه کارآفرینی ولی متاسفانه چون رابطه تنگا تنگی با حوزه اقتصادی درد یه خورده سخت است. ولی اینکار کاری یکدفعه ای نیست. اما ایده من پای گذاری هدفیست که با هزینه کم بتوان به نتیجه مطلوب رسید. یکی از فانتزی های مردم دنیا خرید کردن میباشد بخصوص لباس که حالشان را بهتر میکند.

پرسش+محتوای مطالب شما چیست؟

پاسخ-برخی مربوط به مسائل روز است، برخی هم خلاقیت ذهن خودم که ۳۰ درصد ممکن است تلفیق و ۲۰ درصد آن کپی باشد همراه با ۵۰ درصد نبوغ خود. ولی باز سعی میکنم ادیت کنم و انگیزشی باشد چون برای مردم حبوب است. من شاید ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا پیام داشته ام که موهای من را بکارند اما در این بین پیام هایی داشتم که میگفتند ما نیز کم مو هستیم و با کار شما اعتماد به نفس زیادی را به دست آوردیم و به گونه ای من انگیزه ای برای محدود افراد شبیه به خودم با مشکلات متشابه شدم. البته گله ای من این است که افرادی که استعداد ندارند محتوای طنز و… تولید می کنند پس در نتیجه دیگر زمانی برای دیده شدن ما به وجود نمی آید. درکل درخواست من این است که اگر شخصی میخواهد انفلوئنسر شود لطفا برای کارش ارزش قائل شود و محتوای جدی و مناسب تولید کند. منظور من این است که محتوایی که اکثرا تولید میکنند تکراری است. برای همین افرادی که میخواهد شروع به کاری را بکنند خروجی مناسبی ندارند. مثل دریانورد حرفه ای میماند که کشورش دریا ندارد. ولی نکته مهم این است که مردم به عکس جذاب علاقه نشان میدهند و به نوعی حال مردم را خیلی خوب میکند.

پرسش+آیا دوست دارید چیزی اضافه نمایید.

پاسخ-برخی از چیزها را واقعا نمی شود گفت ولی به طور کلی دوست دارم که این مشکل بیماری کرونا برطرف شود ، اقتصاد مساعد شود و حال دل هایمان خوب باشد.

پرسش+خیلی خوب است که در ۸۰ درصد استایل خود لبخند میزنی و این بسیار خوب است.

پاسخ-من اولین کسی هستم که کپشن برای تصاویر فتوگرافی گذاشتم و با کلمه رفیق جان شروع کردم و همین باعث صمیمیت من با مخاطب میشود. من جزو معدود افرادی هستم که دنبال کنندگان خارجی ددارم و آن را مدیون این صمیمیتی که ایجاد کرده ام هستم.

پرسش+الان آموزش میدهید؟

پاسخ-آموزش امروزه بخشیش بصری هست و بخشی علمی و بخش دیگر آن اکتسابی میباشد. کاری که ما انجام میدهیم کاری عام المنفعه است. با صبوری پاسخگوی مردم و پرسشگرها هستم. مثلا می گویند برای عروسی چه لباسی بپوشم و من اولین چیزی که میگویم این است که چه چیزی داری و با صبوری شخص را تا جایی که بتوانم راهنمایی میکنم و گاهی اوقات کار آفرینی است.

پرسش+ و جوانانی که بر روی همین شیوه کار میکنند چگونه هست؟

پاسخ-نود درصد افرادی که در این بازار هستند اشرافی بر این کار ندارند می دانید در واقع همانند قرآنی میماند که ما معنی اش را نمیدانیم اما میخوانیم. ولی من کاری که انجام میدهم بیس شخصی است و استفاده میکنم هم ایمان دارم و این تفاوت من با اشخاصی در این زمینه است.

 

 

عوامل سریال چالش:

طراح، تهیه کننده و کارگردان: کورش کبیری

اجرا: سلمان فرخنده

دستیار و برنامه ریز: لوتوس موسوی

دستیار یک کارگردان: ابوالفضل طارمی

مدیر تصویر برداری: تورج زنگیشه ای

تصویر برداران: رضا دیبا، آرش زنگیشه ای، محمد شاه حسینی

مدیر پروژه: مهسا افسری

عکاس: محمد جواد زنگیشه ای

مدیر هنری: کیانا همتی

طراح صحنه: ایمان رفاقتی

دکور: کورش کبیری

طراح لباس: حنا قره گوزلو

منشی صحنه: فلورا رحیم بیگ لو

طراح گریم و اجرا: الهه مبرهن، سعید مبرهن

موسیقی: نازنین رضایی

خواننده تتیراژ: مسیح وحید

آهنگساز و تنظیم: حامد برادران

شاعر: محمد رضا یوسفی

مدیر تولید: مریم فراهانی

تدوین و وله های گرافیک: علی احمدی

تتیراژ ابتدا: مهرداد اکبری

مجری طرح: گوشه چشم

شبکه های اجتماعی: شادی عادل راد


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند