تله‌تئاتر

بعد از ۲۰ سال در تله‌تئاتر بازی کردم

به گزارش ردکارپت فیلم: شیوا خسرومهر بازیگر «ضد نور» می‌گوید این تله‌تئاتر به مخاطب تلنگر می‌زند تا دید خود را وسیع‌تر و به اطرافش بیشتر توجه کند و اهمیت بدهد.

شیوا خسرومهر بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما که این شب‌ها تله تئاتر «ضد نور» را روی آنتن شبکه شما دارد، با اشاره به اینکه این مجموعه اولین حضور او در تله تئاتر نیست، بیان کرد: سال‌ها پیش از شبکه چهار تنها تله تئاتر پخش می‌شد و اگر اشتباه نکنم اولین تئاتری که از این شبکه پخش شد، تله تئاتر «به سوی دمشق» حمید سمندریان استاد خوب من و پدر تئاتر ایران بود که من آن زمان در این تله تئاتر بازی کردم و اولین حضورم جلوی دوربین رقم خورد.

وی ادامه داد: بعد از «به سوی دمشق» به ۲ تا ۳ تله تئاتر دیگر دعوت شدم اما متاسفانه به سرانجام نرسیدند و حالا پس از ۲۰ تا ۲۱ سال برای دومین بار جلوی یک دوربین تله تئاتر با نام «ضد نور» رفتم.

تله تئاتر هر بازیگری را قلقلک می‌دهد

بازیگر «ضد نور» درباره پذیرفتن حضور در این نمایش گفت: فکر می‌کنم کلمه تله تئاتر هر بازیگری را اندکی قلقلک می‌دهد. آن زمان که به من پیشنهاد کار داده شد مشغول بازی در «بچه مهندس» بودم اما توانستم به صورت موازی ۲ کار را پیش ببرم. من یکی از نقش‌های اصلی این مجموعه را ایفا می‌کنم و زمانی هم که اسم ثریا قاسمی را برای حضور در این پروژه شنیدم، باعث شد با خیال راحت تر بازی در این پروژه را بپذیرم.

خسرومهر با اشاره به اینکه در ۶ یا ۷ قسمت از این تله تئاتر حضور دارد، تصریح کرد: قصه‌های «ضدنور» بسیار خوب بود و من قلم حبیبه یوسفی نویسنده کار را پسندیدم. به یاد دارم که حمید سمندریان می‌گفت برای یک اتفاق هنری مهم نیست مدیوم آن تلویزیون، سینما و تئاتر باشد بلکه ۳ اصل مانند یک مثلث متساوی‌الساقین مهم است که پایه و رکن اصلی مثلت متن و ۲ ضلع دیگر آن کارگردان و بازیگر است. این موضوع درباره «ضد نور» صدق می‌کرد.

وی درباره پخش این تله تئاتر از شبکه شما مطرح کرد: پخش این تله تئاتر از شبکه شما تلنگری برای شبکه است که جایگاهی برای تله تئاتر در کنداکتور پخش خود قرار دهد، از آن حمایت کند و دایره گسترده‌تری از مخاطبان را درگیر موضوع تله تئاتر کند.

تئاتر باید در تلویزیون احیا شود

بازیگر «ضد نور» در ادامه با اشاره به اینکه تله تئاتر باید در تلویزیون احیا شود، اظهار کرد: به یاد دارم در گذشته تله تئاتری از تلویزیون با بازی مرحوم جمیله شیخی و زنده یاد پرویز پورحسینی پخش می‌شد که قصه آن برای مخاطبان آموزنده بود و خانواده‌های زیادی آن را تماشا و درباره آن صحبت می‌کردند در حال حاضر جای اینگونه از تله تئاترها به شدت خالی است به ویژه که در این یکسال و نیم اخیر که از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد، تئاتر دائماً به تعطیلی کشیده می‌شد.

خسرومهر تاکید کرد: ای‌کاش حبیبه یوسفی نویسنده «ضد نور» که امتحان خود را با نگارش این تله تئاتر پس داده است، اگر قصد دارد متنی را برای کار دیگری بنویسد با متن خارجی شروع کند که کاراکترهایش ایرانی نباشند و فراتر از مرز برود و جهان شمول به قضایا نگاه کند تا مخاطبان متوجه شوند این اتفاقات تنها مختص ایران نیست بلکه در همه جهان این مسایل وجود دارند.

تلنگر با «ضد نور» به مخاطب

وی افزود: امیدوارم این اتفاق خوب همین جا به پایان نرسد چراکه در کشور ما یا ادامه آثار ساخته می‌شود و یا کار به پایان می‌رسد در حقیقت معمولاً ما حد وسطی نداریم. امیدوارم برای «ضد نور» اتفاقات خوبی رخ بدهد چراکه به دلیل قصه‌های خوب خود مخاطبانش را دارد.

خسرومهر در پایان درباره سخن «ضد نور» با مخاطبان خود گفت: ما بسیار زیاد از اطراف خود دور هستیم اگرچه تمام اتفاقات زندگی در نزدیکی ما رخ می‌دهد اما متاسفانه آنقدر از یکدیگر دور هستیم که نمی‌دانیم چه اتفاقی برای همسایگانمان رخ می‌دهد. «ضد نور» به مخاطب تلنگر می‌زند تا دید خود را وسیع‌تر و به اطرافش بیشتر توجه کند و اهمیت بدهد.

مجموعه تله تئاتر «ضد نور» به قلم حبیبه یوسفی، به کارگردانی رضا محبی نوری و تهیه کنندگی حبیبه یوسفی و رضا محبی نوری با الهام از داستان‌های واقعی به روایت اتفاقات روز جامعه در یک موقعیت کافه بین راهی می‌پردازد.

مجموعه نمایشی «ضدنور» از ۱۲ تیرماه هر شب حوالی ساعت ۲۳ به مدت ۳۰ شب از شبکه شما پخش و باز پخش آن در روز بعد و در ساعت‌های ۱۱:۳۰ و ۱۷:۳۰ صورت خواهد گرفت.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند