«جای خالی»

جشنواره Tracce ایتالیا میزبان فیلم کوتاه «جای خالی» شد

به گزارش ردکارپت فیلم:  فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» به چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی Tracce ایتالیا راه یافت.فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی نسیم اسدپور به چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی Tracce cinematografiche Film Fest ایتالیا راه یافت.

این فیلم با موضوع تکریم مقام مادران شهدا و با حمایت انجمن سینمای انقلاب اسلامی و دفاع مقدسِ بنیاد فرهنگی روایت فتح، تولید شده و پیش از این نیز در پنجاه و دومین دوره جشنواره بین‌المللی رشد، رتبه دوم را در بخش بین‌المللی این رویداد هنری کسب کرده است.

از جمله بازیگران این اثر کوتاه داستانی می‌توان به کریم قربانی، پروین ملکی، پرهام موحدی، فاطمه شاهق و امیر ارسلان شهاب اشاره کرد.

دیگر عوامل «جای خالی» عبارتند از فیلمبردار: وحید ابراهیمی، صدابردار: هاشم زنگی، صداگذار: مهدی جمشیدیان، تدوینگر: علی گورانی، طراح گریم: خلیل سلطانی و طراح لباس: نسیم اسدپور.

جشنواره بین‌المللی فیلم Tracce cinematografiche چهاردهمین دوره خود را در ایتالیا برگزار می‌کند و فیلم‌های کوتاه تا ۱۵ دقیقه را مورد پذیرش قرار می‌دهد. در سیزدهمین دوره این جشنواره، ۱۴۰۰ اثر از ۹۷ کشور جهان مورد بررسی قرار گرفته است.

چهاردهمین دوره این رویداد بین‌المللی از ۱ تا ۶ جولای ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد.


بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند